içinde

MuhteşemMuhteşem İnanılmazİnanılmaz

Kanın Rhesus Negatif İse Uzaylı Olabilirsin

Rhesus (rh) negatif kan grupları üzerinde yapılan araştırmalar, diğer insanların kırmızı kan hücrelerinde bulunan bir protein maddesi olan Rhesus faktörünün eksik olduğunu göstermektedir.

Teoriler, Rhesus (RH) negatif kanı olan kişilerin bu dünyanın dışından olabileceğini öne sürüyor.

Diğerleri, onların yukarıdaki göklerden düşmüş melekler olduklarını veya uzayın engin karanlığında bir yerden yabancı bir ırka ait olduklarını öne sürüyorlar.

Açık bir gerçek olarak diyebiliriz ki, Rhesus (RH) negatif kanı olanlar farklı ve benzersiz kişilerdir.

RH negatif 0 kanı olan bir kişi, kan grubu ne olursa olsun herhangi bir kişiye donör olarak hizmet edebilir. Ama kana ihtiyaçları varsa, sadece kendi türleri yeterli olacaktır.

İnsan ırkının %15′ ini temsil ederler ve çoğunlukla kuzey Avrupa’ dandırlar.

Günümüzün dört yaygın kan grubu A, B, AB ve 0’dır . Her kan grubu arasındaki fark, kandaki proteinlere bağlıdır, ancak nüfusun yaklaşık yüzde 10 ila 15′ ini oluşturan RH negatif kan türleri söz konusu olduğunda, bu proteinlere sahip değildirler.

Şu anda bilim adamlarının kafasındaki soru, bu RH negatif kan grubunun nereden geldiğidir. Yaklaşık 35.000 yıl geriye bakan bilim adamları, kan grubunun belirli kabileler ve gruplarla bağlantılı olduğuna inanıyor. Avrupalılar bu kan grubunun en yüksek insidansına sahiptir, ancak Afrikalı-Amerikalıların yalnızca %3′ ünde ve Asyalıların yalnızca %1′ inde bu kan grubuna rastlamışlardır.

Bu kan grubuna sahip kişilerin ortak özelliklerinden bazıları daha yüksek IQ’ ya sahip olmak, daha düşük vücut ısısına sahip olmak, daha fazla farkındalığa sahip olmak (fiziksel ve duygusal olarak), kızıl saçlı olmak, ısıya duyarlı olmak ve mavi, yeşil veya ela renkli gözlere sahip olmaktır. Kan grubu O negatif olan kişiler canlı yalan dedektörüdür. Genellikle diğer 0 negatiflerine çekilirler, ancak bazen AB negatifleriyle de iyi ilişkiler içinde olabilirler.

Hamile kadınlara baktığımızda bu kan grubu daha da gizemli bir hal alıyor. Hamile kalan RH negatif kadınlar, vücutları doğal olarak saldırdığı ve fetüsü öldürmeye çalıştığı için RH pozitif kan grubuna sahip bir bebek doğurmakta zorluk çekerler. Böylece onlara özel sterilize edilmiş bir solüsyon verilir. (Anti-D veya RHo (D) immünoglobulin)

Ama kadının vücudu, neden hayat vermeye çalıştığı yavrulara saldırır?

Bu, nispeten yeni bir teorinin devreye girdiği ve uzaylı yaşamının bu kan grubunu etkilemiş olabileceğini öne sürdüğü yerdir. Daha da garip olan şey, uzaylılar tarafından kaçırıldığını (veya onlarla etkileşime girdiğini) bildiren hemen hemen her insanın RH negatif kan grubuna sahip olmasıdır.

Yüzyıllardır yaptıkları gibi, uzaylıların gezegenimizi ziyaret etmiş olmaları ve bir şekilde insanlığın genetiğiyle uğraşmaları kesinlikle çok olası. Ne de olsa, dünyanın her yerinden tarih, bu dünyadan olmayan varlıklar tarafından ziyaret edildiğimizi eski metinler ve tasvirler aracılığıyla tekrar tekrar göstermiştir.

Evrimsel insanlarla anahtar bir bağı eksik olan kan grubu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bazılarımızın damarlarında uzaylı kanı dolaşıyor olabilir mi?

Bunun mümkün olduğunu düşünüyor musun?

Editör: Sümeyye Özmen – 14.09.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Sümeyye Özmen tarafından yazıldı

Gökçe Sultan'ın Diyarı kitabının yazarı
Türk dili ve edebiyatı öğretmeni
Calamus yayınevi genel yayın yönetmeni
NLP uygulayıcısı
Fikri firarda spiritüel okuyucu

YorumcuMakale YazarıVideo YapımcısıModeratörÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Daha fazla yorum yükle

    Dünya’nın Ağaçlarını İnceleyen Bilim Adamları İnsanlığa Sert Bir Uyarı Verdi

    Senin Asıl Mevsimin Hangisi Öğrenmek İster Misin?