içinde

MuhteşemMuhteşem HavalıHavalı KızgınKızgın ÜzgünÜzgün İnanılmazİnanılmaz KomikKomik

Boş Defterleri Değerlendirme Fikirleri

Yazının icadından önceki dönemlerde dahi insanoğlu çizdiklerini kayıt altında tutmak için birçok yöntem denemiş ve zaman geçtikçe notlarını yanlarında taşıyabilmeyi, yollarda yeni notlar tutmak adına taşınmasını kolaylaştırmayı hedeflemişlerdir. Şüphesiz ki defterler bu amaçla yapılan ve en çok kullanılan nesnedir. Yapıldığından beri binlerce materyalden yapılması denenmiş ama en sonunda kağıtta karar kılınmış olacak ki uzun zamandır bu şekilde devam ediliyor. Her ne kadar artık doğa dostu materyaller ile kağıt denemeleri olsa da henüz -ne yazık ki- çoğu kişi için erişilmesi zor ücretlerle satılıyor.

Siz de birbirinden güzel defterleri görünce dayanamayıp alan ama bir türlü o defterle ne yapacağını bilemeyen kırtasiye tutkunlarından mısınız? Etrafınızda onlarca boş duran defter var ama nasıl değerlendireceğinizi bilmiyor musunuz? O halde bu liste tam da sizler için! Kalemlerinizi hazırlayın ve not almaya başlayın, sizler için birbirinden güzel 10 güzel defter değerlendirme fikriyle geldim. Gerekse sanat, gerekse spor alanında kullanabileceğiniz birbirinden güzel 10 defter fikri sizleri bekliyor. Hadi başlayalım.

Editör: Zehra Garipli – 03.08.2022

#5 Hedef Defteri

Hedeflerinizi yazıp kendinize bir yol çizeceğiniz harika bir defter fikri...

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Daha fazla yorum yükle

    Hikaye ve Origaminin Sihirli Birleşimi: Storigami

    Nesli Tükenmekte Olan Bir Güzellik: Kum Zambağı ve Mitolojik Hikayesi