içinde

HavalıHavalı

Haftalık Astroloji Yorumları | 18-25 Temmuz

18 TEMMUZ PAZARTESİ

Ay Balık burcunda boşlukta seyahat ediyor. Saat 04.32 itibariyle Venüs Yengeç burcuna geçiş yapıyor. İlişkilerde ister istemez anaç davranacağız. Anaçlık duygumuzu tatmin edebileceğimiz ilişkiler içinde olmak isteyeceğiz. Hatta bazılarımız hemen yuva ve aile kurma ile alakalı modlara gireceklerdir. Bu dönemde daha çok eski eşya, bina ve eski yapılar ilgi alanımız da olabilir. Süreçte korunma isteğimiz artabilir, sahiplenme dürtümüz devreye girebilir, duygusal tatmin isteyip ve hizmet talep edeceğiz. Bu dönem hediye olarak sevdiklerinize bol bol mutfak eşyası ve ev eşyası almanızı tavsiye ederim. Sabah saatlerinde Merkür – Plüton olumsuz açısıyla içimizde gerçekleri öğrenmek için çok büyük bir tutku ve hırs oluşabilir. Çok fazla eleştiri alıp veya çok fazla eleştiri yapabilirsiniz, dikkat edin ve sözlerinizle kalp kırmayın. Yaşamınızda gerçekleri öğrenmeye karşı adeta takıntılı bir tavra bürünebilirsiniz. Paranoyalara karşı dikkatli olun, gereksiz kıskançlıklardan kaçının. Saat 14.17 itibariyle Ay Koç burcuna geçiş yapıyor. Öğleden sonra Ay – Venüs olumsuz açısıyla ilişkiler açısından sevme/sevilme konuları ile ilgili sıkıntılar yaşanabilir, sevilmediğimiz duygusuna kapılabilir, duygusal anlamda gelgitler yaşayabiliriz. Gece saatlerinde saatlerinde Ay – Jüpiter olumlu açısıyla vücut direncimizin gücü artabilir. Yeme içme olaylarımıza dikkat etmemiz gerekiyor, biraz aşırılığa kaçabilir. Bardağın dolu tarafını görme eğilimimizden ötürü iş başlatma ve ilerletme, varolan işlere asılma motivasyonumuz yüksek olacaktır. Olaylara duygusal bakıp, yardımsever tarafımız yoğunlaşabilir. Merhametli, iyimser ve felsefi olabiliriz. İnançlarımız kuvvetli olup, ruhumuzun huzur bulması için meditasyon yapabiliriz.

19 TEMMUZ SALI

Ay Koç burcunda seyahat ediyor. Ruhumuzu çocuk gibi hissedeceğiz. Çok hızlı tepki verip aynı şekilde çok hızlı da yumuşayabiliriz. Yeni başlangıçlar yapmak maceracı ruhumuzda yeni atılımlarda bulunmak isteyeceğiz. Sabah saatlerinde Ay – Jüpiter olumlu açısıyla vücut direncimizin gücü artabilir. Yeme içme olaylarımıza dikkat etmemiz gerekiyor, biraz aşırılığa kaçabilir. Bardağın dolu tarafını görme eğilimimizden ötürü iş başlatma ve ilerletme, varolan işlere asılma motivasyonumuz yüksek olacaktır. Olaylara duygusal bakıp, yardımsever tarafımız yoğunlaşabilir. Merhametli, iyimser ve felsefi olabiliriz. İnançlarımız kuvvetli olup, ruhumuzun huzur bulması için meditasyon yapabiliriz. Saat 15.34 itibariyle Merkür Aslan burcuna geçiş yapıyor. Biraz daha buyurgan ve buyurgan bir iletişim tarzı kuracağız. Düşüncelerimiz ve fikirlerimizde kolay kolay değişmek istemeyeceğiz. Söylediklerinize karşı tarafın inanmasını ve dahil olmasını bekleyeceğiz. İkna kabiliyetimiz biraz daha artabilir karşı tarafı ikna etme konusunda zorluk yaşamayabiliriz. Düşündüklerimizi biraz daha şova dönüştürerek sergileyebiliriz. Öğrenme sürecimiz biraz daha ağır ilerleyebilir fakat sağlam olur. Konuşurken biraz daha gürleyen bir edayla dikkat çekmek adına baskın olmaya özen gösterebiliriz. Biraz daha odağı üstümüze çekmek isteyip konuşmalarımıza abartılar katabiliriz. İnatçı, sabit, dediğim dedik yanımız bu dönem daha fazla açığa çıkabilir. Sahne, sanat organizasyon, tiyatro, dans gibi alanlara yönelip o alanda hobiler edinip, hatta belki de ek meslek dalı olarak hayatımıza çekmek isteyebiliriz.

20 TEMMUZ ÇARŞAMBA

Ay Koç burcunda seyahat ediyor. Savaşçı ve mücadeleci bir yapıda olabiliriz. Enerjik ve değişken bir ruh haline sahip olabiliriz. Duygularımızı ifade ederken sert ve saldırgan bir yapı göstererek olaylar karşısında ani, direkt ve düşünmeden tepkiler verebiliriz. Sabah saatlerinde Ay – Satürn olumlu açısıyla duygusal olarak sorumluluk almaya son derece yatkın olacağız. Kendimizden yaşça büyük, konum ve pozisyon sahibi olan insanlardan destekler alabiliriz. Öğleden sonra Ay’ın Güneş – Plüton olumsuz açısıyla kendimizi savaşa hazır bir asker gibi hissedebiliriz. Kimliğimiz ve duygularımız arasında bir mücadele bir çatışma olabilir, hedeflerimiz ve doğrularımızı ortaya koyarken bunu duygusal krizle yapabiliriz. Önemli görüşme ve anlaşmalar için pek de keyifli bir gün sayılmaz. İlişkiler açısından son derece zorlayacı olacak gibi gözüküyor. Duygusal tepkiler göstermeye, öfke çıkarmaya, duygusal saldırılar yaratmaya, duygusal kriz yaratmaya çok müsait olacağız. 17.18 – 21.22 saatleri arasında Ay boşlukta seyahat etmeye başlıyor. Sonrasında Boğa burcuna geçiş yapıyor. Gece saatlerinde Ay – Merkür zorlayıcı açısıyla ilişkilerimizde biraz daha ağzımızdan çıkana kulak vermemiz gerekiyor. Tartışmalara ve gerginliklere açık bir gündeyiz. Sağduyulu olmamız zorlaşabilir.

21 TEMMUZ PERŞEMBE

Ay Boğa burcunda seyahat ediyor. Tepkilerimiz son derece gerçekçi olacaktır. Hatta duygularımız o kadar dışa vurmaz bir biçimde olacaktır ki, çevremizdeki insanlar hiç tepki vermediğimizi zannedebilir. Sevgi ve güvence duygumuz önemli olacaktır. Sabah saatlerinde Ay – Venüs olumlu açısıyla duygularımızı daha barışçıl, diplomatik, yumuşak, naif bir şekilde göstermeye özen göstereceğiz. Finans ve yatırım açısından da fırsatlarla karşılaşabiliriz. Estetik ve bakım işlerinizi halledebilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay – Mars açısıyla elimizdeki işleri hallederken kendimizi gergin hissedebiliriz. Geciken işlerimiz bizi öfkeli tavırlar sergilemeye itebilir. Duygusal tepkiler göstermeye, öfke çıkarmaya, duygusal saldırılar yaratmaya, duygusal kriz yaratmaya çok müsait olacağız. Hareketlerimiz ve hissettiklerimiz son derece dürtüsel olacağı için, kendimizi kontrol altında tutmamız gerekebilir.

22 TEMMUZ CUMA

Ay Boğa burcunda seyahat ediyor. Yemeye, içmeye, zevkimize, keyfimize daha düşkün olacağız. Elle tutulur konuları görmek, dinlemek ve algılamak isteyeceğiz. Sabah saatlerinde Ay – Uranüs açısıyla duygularımızı göstermemiz beklenmedik şekilde, beklenmedik tepkiler de olabilir. Sınırlandırılmış olma duygusundan hiç hoşlanmayacağız, kararlarımızda ani değişiklikler olabilir. Gerçekleştirmeyi düşündüğümüz programlarımız da değişebilir. Aynı zamanda tansiyonla ilgili sağlık sorunumuz varsa dikkat etmemiz gerekiyor. Öğleden sonra Ay – Satürn olumsuz açısıyla yaptığımız işleri sorgulayabiliriz. Duygusal olarak kendimizi baskı altında hissedebiliriz. Eksik kalan işlerle ilgili kendimizi strese sokma potansiyelimiz yüksek olabilir. Bu açının etkisini ancak sevdiğimiz insanlarla vakit geçirip, kafamızı başka konulara vererek yönetebiliriz.

23 TEMMUZ CUMARTESİ

Ay İkizler burcunda seyahat ediyor. Biraz daha araştırıp okuyup merak dürtümüzün arttığı bir gün olacak. Cevabını aradığımız soruların hemen yanıtlarını bekleyeceğiz. Duygusal anlamda derinleşme ve yaşama konusunda zorlanabiliriz. Telefon görüşmelerinin çok yoğun yapıldığı bir gün olabilir. Sabah saatlerinde Ay – Güneş olumlu açısıyla Jüpiteryen bir etkiymiş gibi kendiliğinden akan fırsatlarla karşılaşabiliriz. Biraz daha laylaylom havamız olacak. Ben her şeyi hallederim, yapabilirim, öğrenebilirim, şans benden yana bir bakıma rahata bağlama durumudur ama bununda ucu kaçtığı zaman bunu daha sonra yaparım başka zaman hallederim deyip erteleme durumunuz olabilir. Yapmayın..! Akıl ve ruh arasında uyumu yakalayabiliriz. Harekete geçmek ile herşeyi oluruna bırakmak arasında uyumlu bir dengemiz olabilir. Gün genelinde Merkür – Jüpiter olumlu açısıyla gelecek için hedefler koymak ve harekete geçmek için en güzel zamanlardır. Gazlaca iyimser davranışa eğilimli olabiliriz. Konuşmalarımızda bol bol felsefe, inanç, eğitim, din ile ilgili konular olabilir.

24 TEMMUZ PAZAR

Ay İkizler burcunda seyahat ediyor. Duygularda derinleşmek yaşama girmek zor olacak. Duygusal olarak güvende hissedebilmek için bilgeye ve öğrenmeye ihtiyaç duyacağız. Bugün daha çok vaktimizi okumakla, araştırmakla, merakla ve soru sorarak geçirebiliriz. Uzun zamandır haberleşmediğiniz birini tam da onu düşünüyorken haber alabilirsiniz. İletişim hız kazanır, gündemi oluşturan haberler ortaya atılır. Telefon görüşmelerimiz yoğun bir şekilde artabilir. Sabah saatlerinde Ay’ın Merkür – Jüpiter olumlu açısıyla gelecek için hedefler koymak ve harekete geçmek için en güzel zamanlardır. Gazlaca iyimser davranışa eğilimli olabiliriz. Konuşmalarımızda bol bol felsefe, inanç, eğitim, din ile ilgili konular olabilir. Öğle saatlerinde Ay – Şiron açısıyla biraz daha ruhunuza iyi gelecek şeylerle geçirmenizi tavsiye ederim. İster meditasyon, ister sevdiklerinizle sohbet ederek, ister başkalarının yaralarına merhem olarak. Seçiminizle şifanızı bulun.

İyi haftalar dilerim🌟

Editör: Fatih Düz – 18.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

      Lanetli Otel: La Posada

      Haftanın Tarot Kartları | 18-25 Temmuz