içinde

Sezon Açıldı: Gelinlik Seçimi Nasıl Olmalı?

Vücut tipimize göre gelinliğimizi nasıl seçmeliyiz? Dikkat etmemiz gerekenler neler?
Öncelikle vücut tipimizi belirleyerek başlayalım.

  • Armut Tipi Vücut; Bu vücut tipine sahip kişilerin üst bedeni göğüsleri ve beli incedir. Kalça bacak kısımları daha geniştir. O yüzden ince olan bizi zayıf gösteren yer belimizi öne çıkarmalıyız.
  • Kum Saati Tipi Vücut; Kalça ve basenler birbiri ile orantılıdır. Bel daha ince omuzlar ve göğüs geniştir. Vücuda yapışan modeller tercih edilebilir.
  • Elma Tipi Vücut; Bu tip vücutlarda üst beden kalındır. Karın bölgesi daha yağlı kalça bacak incedir. Üst kısmı daha sade v yakalı modeller tercih edilebilir. Karna çok yapışan modeller pek önerilmez.
  • Ters Üçgen Vücut Tipi; Geniş omuzlar en belirgin özelliğidir. Bel normal ölçülerde bacaklar incedir. Bu yüzden alt kısmı kabarık modeller tercih edilebilir.
  • Dikdörtgen Vücut; Dümdüz oyuntusuz inen bir vücut tipidir. Omuzlarla, bel ve kalça aynı oranlardadır. Tıpkı vücut dipimiz gibi düz bir gelinlik tercih edilebilir.

İşte tüm bu detayları göz önünde bulundurarak bizi prenses gibi hissettiren o gelinliği bulabiliriz. Unutmayın ki doğru gelinliği bulduğunuzda onu hissedeceksiniz.

Düğününüzü yapacağınız konsepte göre, düğün yerine göre ve kişisel tercihlerinize göre aksesuar seçimi yapmayı unutmayın. Bu bazen kabarık bir duvak bazen çiçekle süslenmiş bohem bir saç olabilir.

Bu heyecanın paha biçilmez olduğunu unutmayın ve tadını çıkarın. 😊

Editör: Fatih Düz – 08.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Yazar

Beste aydın tarafından yazıldı

Makale YazarıYorumcuÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    İvan Gonçarov’un Oblomov Adlı Romanın İncelemesi

    Herkes kendine has şekilde kördür