içinde

Tarot | Günün Kartı Kader Çarkı

Günün kartı: Kader Çarkı..⌛

Anahtar Sözcükler: Değişiklik ve Yeni Başlangıçlar

Günün Etkisi: Değişiklik yapma zamanı, seyahat planları yapabilirsiniz. Olaylar kontrolünüz dışında gelişebilir. Haftayı yeni bir devrenin başladığı gün algısıyla başlatabilirsiniz. Sıkıntılı olan bir konuyla ilgili yeni bir karar alınabilir. Kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Geçmişten geleceğe kadar sürecek değişimin asla son bulmayacağını da bize hatırlatır. Evrende değişim vardır ve hep var olmaya devam edecektir, değişmeyen ve yıpranmayan hiçbir canlı ya da obje yoktur.

Bu kart kapanan sayfalardan sonra mutlaka yenilerinin açılacağını ve bu devri-daimin sonsuza kadar devam edeceğini belirtir. Yaşanan acılar da dahil her şey bir gün gelecek ve geçecektir. Bu çark zamandır ve sadece tek yönde ve geleceğe doğru ilerleme göstermektedir ve çark asla durmayacaktır. Kader çarkı bize zamanın geçtiğini ve iyi değerlendirilmesi gerektiğini hatırlatırken bazen değişime direnmek yerine ona ayak uydurmanın gerekli olduğunu tavsiye eder.

Editör: Fatih Düz – 10.06.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Güne Astrolojik Bakış | 10.06.2022

    Adli Tatil Ne Zaman Başlayacak?