içinde ,

İnanılmazİnanılmaz

”AVRIL ASLINDA YILLAR ÖNCE ÖLDÜ!” İddialarına Yakın Markaj

Bazılarımızın bildiği, bazılarımızın da yeni öğreneceği bu iddia yıllardır bir sirkülasyon halinde gündemdeki yerini korumaya devam ediyor .O halde konuyu tekrar inceleyip öne sürülen ilginç iddialardan tekrar söz edelim. Ne olmuştu?

Ben de dahil bir çok insanın çocukluk idolü, şarkılarını bugün dahi severek dinlediğimiz rockstar Avril Lavigne, hakkında ilk defa 2005 yılında Brezilya kaynaklı bir internet sitesi tarafından ”Avril aslında öldü, onun yerine ona çok benzeyen başka biri geçti.” iddiaları bomba etkisi yarattı. Öyle ki Avril’in yerine adeta dublör olarak geçen kişinin de Melissa Vandella isimli brezilyalı bir kadın olduğu öne sürüldü. Söylenene göre de Avril bu kişiyle çok önceden tanışıp ona şarkı söylemeyi öğretmiş.

Bu şehir efsanesinin kronolojik sıralaması da söylenenlere göre şu şekilde gerçekleşti:

Avril, 2003 yılında intihar etti. İntihar nedenleri hakkında ise iki farklı sebep gündeme geldi. Bunlardan ilki, Avril’in hayatında çok önemli yeri olan büyükbabasını kaybetmenin acısına katlanamaması, diğeri ise şöhreti kaldıramayarak bunalıma girmesiydi. Bu süreç, Avril’in büyük başarı yakalayan ilk albümü Let Go’nun patlamasından sonra yaşandı ve plak şirketi de bu başarıdan vazgeçmek istemediği için Avril’in intiharından sonra  yerine Melissa Vandella’yı geçirdi.

Melissa Vandella ise Avril gibi davranmaya başlayarak, onun yerine ödül törenlerine katılıp, onun yerine albüm yapmaya başladı. Tüm bunları bilen ise sadece Avril’in plak şirketi oldu!

Bu iddiaları kanıtlamak için ise ünlü şarkıcının eski fotoğraflarıyla, yeni fotoğrafları kıyaslandı. Öyle ki vücut hatları, kaş ve göz arasındaki orantı ,yüz çizgilerine kadar incelemeler yapıldı. Üstelik Avril’in ”Head Above Water” isimli albümüyle eski albümleri arasındaki tarz farkı,”Avril değişti” söylemleriyle gündeme gelen şehir efsaneleri git gide yayılmaya başlayarak bu iddialara inanların sayısı arttı.

Elbette ki tüm bu incelemeler gerçek bir kanıt olmaktan çok uzakta ve sadece spekülasyon şeklinde. Dublör meselesi oldukça ütopik olsa da gerçek olduğundan emin olunan bir şey var: O da Avril’in Lyme hastalığıyla boğuştuğu. Bu nedenle herkesten uzak bir hayat yaşamayı tercih ettiği söyleniyor.

Sizce bu iddialar doğru mu? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Editör: Fatih Düz – 26.10.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Yazar

Melis Demir tarafından yazıldı

TestçiListe UstasıMakale YazarıAnketörÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Dark’ın yaratıcılarından yine harika bir korku dizisi: 1899

    Zodyak Bulutu Nedir? Nasıl Oluşur?