içinde

Burçların Tarihi Değişti Mi?

Son yıllarda Astroloji alanına olan ilgi ve merak oldukça arttı. Astrolojik yorumlar, burçlar ve özellikleri meraklıları tarafından sürekli takip edilmektedir. Balık burçları duygusal, İkizler kararsız, Başaklar titiz ve detaycı, yengeçler aşk hayatı karışık, aslanlar kendini beğenmiş, kibirli…tüm burçların güçlü, zayıf olumlu olumsuz yanları var. Burçlar hayatımıza iyice girmiş durumda. Birçoğumuz, sevgilerimizi seçerken bile burç uyumuna bakıyoruz.

Son zamanlarda Astroloji dünyasında tartışılan bir konuda “Burçlar değişti” konusu. Son açıklama Nasa’dan geldi. ”Burçlar değişti” tartışmasıyla ilgili Nasa; Burçların tarihi değişti. Bunun yanı sıra bir tane yeni burcunda eklendiği belirtildi.

Eksensel derinimeden dolayı dünyada görülen yıldızlar, üç bin yıl öncesine göre, farklı konumda olduğu belirtiliyor. Bu burçları oluşturan yıldızların hareket ettiği ifade ediliyor.

Yani binlerce yıl önce hayatımıza giren burçlar yıldızların yer değiştirmesi sonucunda değişmiş oluyor. Nasa’nın geçtiğimiz yıllarda yayınladığı buna benzer makale olmuştu.

İşte bu iddiaya göre değişen burçlar:

Koç: 18 Nisan -13Mayıs

Boğa: 13 Mayıs-21 Haziran

İkizler: 21 Haziran-20 Temmuz

Yengeç: 20Temmuz-10 Ağustos

Aslan: 10 Ağustos-16 Eylül

Başak: 16 Eylül-30 Ekim

Terazi: Ekim-23 Kasım

Akrep: 23 Kasım-29 Kasım

Yay: 17 Aralık-20Ocak

Oğlak: 20 Ocak-16 Şubat

Kova: 16 Subat-11Mart

Balık: 11 Mart-18Nisan

Yeni burcumuz

Yılan: 29 Kasım-17Aralık

Kimi astrologlara göre ise böyle bir değişim söz konusu değil. Galiba her sene tartışılmaya devam edilecek gibi duruyor…

 

Editör: Zehra Garipli – 03.10.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Usta

Fatma Temel tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarListe UstasıÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    En Büyük Olmak İçin Neler Yapmalı?

    İkili Yıldız Sistemlerinin Uzaylılara Ev Sahipliği Yapabileceği Ortaya Çıktı: Ancak Buradaki Gezegenler Tuhaf Olabilir