içinde

TAROT | Günün Kartı Güç & Serisi

Korkulardan kurtulup cesur adımlar atacağımız ve özgüvenimizin doruk noktada olduğu bir gün olabilir. Artık hayatımızın kontrolünü elimize aldığımız ve büyük tehlikelerin atlatıldığı zamanlara girdik. Kontrolden çıkmış olan bir durum artık kontrol altına alınmış ve olaylar yatıştırılmış, ortam sakinleşmiştir. Bazen hayatımızda kopan büyük bir fırtınanın henüz yeni dinmesinden hemen sonraki süreçlere de işaret edebilir. Duygularımızı kontrol altına almakla da bir ilgisi vardır. Bazen yeni iyileşmiş olmanın da simgesi olabilir. Aynı zamanda henüz yatıştırılmış bir durum sonrası olaylara daha hassas ve yumuşak bir yaklaşım sergilediğimizde de belirir. Bu durumda tavsiye hiçbir şeyi aşırı derecede irdelememek ve hatta daha şefkatli ve barışçıl bir tutum sergileyerek kontrol altına alınmış bir durumun tekrar kontrolümüz dışına çıkmamasını sağlamak olacaktır. Hiç bir şey için acele edilmemeli ve gerekirse bazı çözümler zamana bırakılmalıdır. Kendinizde başarmak için gerekli potansiyeli artık keşfetmiş ve o büyük başlangıcı yapmaya hazırsınız.

🧡 ATEŞ GRUPLARI : Koç – Aslan – Yay ; ilişkilerde ve işlerde haberleşmelerin artması ve hızlı gelişmeler olabilir. Yeni tanışmalar. Duraksayan işlerde hareketin artması yeniden canlılık kazanabilir.

🧡 TOPRAK GRUPLARI : Boğa – Başak – Oğlak ; ilişkilerin beceri ile yürütülmesi etkin olabilir. Yeni işlere atılım enerjisi çalışabilir. Bir sanatın, ticaretin öğrenilerek para kazanılması durumu etkinleşebilir.

🧡 HAVA GRUPLARI : İkizler – Terazi – Kova ; ilişkileriniz korku ve endişe ile engellenebilir. Etrafınızda olan entrikalara karşı dikkatli olun. Kurban olan taraf olmayın.

🧡 SU GRUPLARI : Yengeç – Akrep – Balık ; tatminsiz mevcut ilişkilerinizde bir terketme/terkedilme olabilir. Maddi başarılarınızla ilgili gelişmelerle karşılaşabiliriz.

Keyifli bir haftasonu olması dileğiyle..! 🙋🏻‍♀️🃏

Editör: Oğuz Yılmaz – 10.05.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    The Matrix Üçlemesindeki Büyük Resim

    Bir Felsefeci Bakış Açısı İle Değil Sadece İçinde Ki Huzuru Bulmak İçin Hayatı Sorgulamak