içinde

MuhteşemMuhteşem

Elon Musk, Warren Buffett'ın Kripto Para Karşıtı Olmasıyla Dalga Geçti

Elon Musk, efsanevi yatırımcı olarak bilinen Warren Buffett’ın  hafta sonu katıldığı toplantıda kripto para birimleri hakkında “Dünyadaki bütün Bitcoinleri 25 dolara dahil satın almayı kabul etmeyeceğini” şeklinde yaptığı yorum sonrası Warren Buffett ile alay etti.

Şu anda Forbes tarafından yaklaşık 116,8 milyar dolar değerinde net değere sahip dünyanın en zengin altıncı insanı olan Buffett, gayrimenkul veya diğer işletmeler gibi maddi bir varlık olmadığı için kripto paralara karşı olduğunu söyledi. Buffett, “Bitcoin fiyatı önümüzdeki yıl mı yoksa beş veya 10 yıl içinde mi yükselir veya düşer bilmiyorum” dedi. “Bana dünyadaki tüm Bitcoin’e sahip olduğunu söylesen ve bana 25 dolara teklif etsen, onu almazdım çünkü onunla ne yapardım?” dedi. “Onu sana öyle ya da böyle geri satmak zorunda kalacağım. Hiçbir şeye yaramaz.” 

Bunun üzerine Elon Musk cevap olarak ”Haha he says “Bitcoin” so many times” yani ”Birçok kez Bitcoin” yorumunu yazdı. 

Elon Musk bilindiği üzere kripto para destekleyicilerinden biri. Kendisinin Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin yatırımcısı olduğu biliniyor. Musk, son aylarda defalarca Dogecoin’i lanse etti, bir kez daha kendisinden “The Dogefather” olarak bahsetti. Dogecoin ise piyasadaki en değerli 12. dijital paradır. 17.4 milyar dolarlık bir piyasa değeri mevcut. Ayrıca geçen ay, Twitter’ı devralmak için 44 milyar dolarlık teklifi geçen hafta şirketin yönetim kurulu tarafından kabul edilen Musk, Twitter kullanıcılarının Dogecoin kullanarak aylık bir abonelik için ödeme yapma fikrini ortaya atmıştı.

Editör: Zehra Garipli – 13.08.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Usta

Fatih Düz tarafından yazıldı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    İzledikten Sonra Etkisinden Uzun Süre Çıkamayacağınız En İyi 10 Film!

    Bilim İnsanlarından Korkutan Teori: Evren Çok Yakında Daralmaya Başlayacak